Individuel terapi

Individuel terapi giver dig klarhed, så du kan bryde uhensigtsmæssige mønstre og komme videre i en positiv udvikling, lære dig selv bedre at kende og forstå hvorfor du gør som du gør.
Plejer du at være stærk og hjælpe andre og tilsidesætte dine egne behov? Føler du dig forvirret og ikke helt i ro med dig selv? Trænger du til, at der er en, der lytter og hjælper dig med, at du kommer videre?

Ved individuel terapi kan du kan få klarhed og forståelse for, hvorfor du agerer, som du gør, og hvorfor du følger bestemte mønstre. Her kan du finde en måde at handle og tænke mere hensigtsmæssigt på og bryde det dårlige mønster.

Du kan tale åbent og frit om alt. Du bestemmer, hvad der skal tales om – jeg hjælper dig til at strukturere samtalen, så du kan komme videre i en positiv udvikling og bruge dine evner, styrker og dit fulde potentiale.

De emner, der typisk kan berøres, er sexualitet, kærligheds afhængighed, kærestesorg, selvværdsproblemer, forvirring omkring din rolle i parforholdet, problemer med din partner, hvordan du finder den rette kæreste, dine værdier, uhensigtsmæssige mønstre, Leveregler og strategier.

Jeg arbejde udfra en blanding af psykoterapeutiske metoder, coaching og kognitiv terapi og tilpasser det, så det passer præcist til din personlighed og temperament.

Ring til mig, så tager vi en snak og finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.