Parterapi

I parterapien kan jeg hjælpe jer med at løse konkrete problemstillinger, kommunikere positivt og konstruktivt og få jer til at lytte til, hvad det egentligt er, den anden siger.
På den måde kan I få et bedre og rigere parforhold til gavn for både jer selv og jeres familie. Det kræver blot af jer, at I har villigheden til at tage jeres parforhold og jer selv seriøst. I fortjener det bedste!

Vi kan elske hinanden nok så meget, men miskommunikerer vi, ryger parforholdet ofte i stumper og stykker; eller gør os ulykkelige. Man tager kørekort til bil, men ikke til parforhold. Derfor er det ikke altid, vi opdager, når vi kører galt i forhold til vores partner.

Det kræver en solid, fælles indsats, hvis et ægteskab eller kæresteforhold skal blomstre. Og blive ved med at blomstre. Alt for mange par kommer til at tage hinanden for givet og forventer, at samlivet skal være nemt og ligetil.

Typiske parforholds problematikker kan være, jalousi, utroskab, kommunikation, forskellige opfattelser af tid og opgavefordeling, børn og opdragelse, generel dårlig trivsel uden egentlig udtalt problem, samt manglende sexlyst.

Hvis I er villige til at lytte, for at forstå hinanden, og til at gøre en fælles indsats, så kan I meget hurtigt se forandringer i jeres måde at være sammen på. I vil forstå hinandens kærlighedssprog, værdsætte forskellighederne, forstå hvorfor i reagerer som i gør, og opleve mere nærvær og glæde.

Ring til mig og lad os sammen finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe jer.